Crowe

Crowe2018-09-27T13:44:01+00:00

Crowe brengt gedreven, talentvolle mensen bij elkaar om ondernemers te (onder)steunen bij het realiseren van hun plannen.

Organisatieprofiel

Crowe is een reeds lang bestaand top-20 kantoor met o.a. accountants, fiscalisten, consultants en adviseurs. Bij Crowe  werken bijna 400 medewerkers verdeeld over 8 vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven.

Wij zijn een toonaangevend lid van Crowe Horwath International, een wereldwijd en 9e grootste netwerk van onafhankelijke accountantskantoren. Hierdoor kunnen wij onze cliënten in meer dan 100 landen ondersteunen en voorzien van lokale expertise.

Onze full-service dienstverlening is gericht op accountancy, fiscale zaken, administratieve ondersteuning en consultancy o.a. op het gebied van corporate finance, organisatie, automatisering, acquisitie en strategiebepaling. Crowe levert een professionele en hoogwaardige dienstverlening. Onze accountants en fiscalisten zijn generalisten met een brede praktijkervaring en uitgebreide theoretische vorming. Accountancy vormt de ruggengraat van onze multidisciplinaire dienstverlening. Het is onze expertise, het is onze passie. Controleren, certificeren en samenstellen van jaarrekeningen: we doen het correct, zorgvuldig en inventief. Onze fiscale medewerkers houden uw onderneming fiscaal up-to-date, adviseren u over de belastingwetgeving en verzorgen uw aangiften. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan opleiding en permanente educatie.

Bedrijfscultuur

Bij Crowe zijn alle werkzaamheden gericht op het managen van het succes van de ondernemingen die vertrouwen op ons advies. De medewerkers van Crowe typeren onze bedrijfscultuur als dynamisch, professioneel en open. Er wordt met veel enthousiasme en plezier gewerkt door bevlogen en kundige collega’s. In ons werk zijn veel inhoudelijke uitdagingen waarbij onze sterke en positieve teamgeest toonaangevend is. Wij zien onszelf met gezonde trots als een bijzonder kantoor om bij te werken. Het is fijn dat onze cliënten ons vertellen dat zij zich hier “thuis” voelen! Onze filosofie is het bouwen aan een langdurige en persoonlijke relatie met onze cliënten.

Crowe is een bijzonder kantoor om bij te werken. Je zit dicht bij het vuur; je bent kennisadviseur, sparringpartner én vertrouwenspersoon van je cliënt. Door te werken in volledig cliëntgerichte teams met disciplines ben je op de hoogte van de volledige financiële situatie van de cliënt. Je bent dus niet alleen expert, maar je bent ook in staat om over de eigen grenzen van je vakgebied te kijken.

Check onze website voor meer informatie: www.foederer.nl en onze vacaturesite voor al onze vacatures: www.werkenbijfoederer.nl .

www.foederer.nl

Neem contact met ons op!

Bezoekadres:
Gebouw RivaPlaza
Paasheuvelweg 16
1105 BH Amsterdam

Telefoon (+31)20 56 46 000

Internet www.foederer.nl
E-mail werken@crowefoederer.nl

Een vliegende start van je carrière maken? Wij zoeken een ondernemende en vaktechnisch sterke junior fiscalist om de snel groeiende fiscale praktijk van ons internationale kantoor in Amsterdam te versterken. Als junior fiscalist heb je een zeer gevarieerd takenpakket. Jouw werkzaamheden bestaan uit advieswerkzaamheden voor (internationale) ondernemingen in het MBK+ segment, waarbij het zwaartepunt van de advisering ligt op het gebied van de vennootschapsbelasting. Daarnaast houd je je bezig met het reviewen en/of opstellen van aangiften vennootschaps- en dividendbelasting en draag je actief bij aan de vaktechnische ontwikkeling van het dynamische team van fiscalisten.

Wij zoeken een starter met het volgende profiel:

– Je hebt de universitaire opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht afgerond; – Je hebt 0-2 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie; – Je bezit over goed analytisch vermogen; – Je bent een ondernemend type; – Je bent ambitieus en wilt graag veel leren; – Je hebt het lef om snel door te groeien; – Je schrikt niet van een dynamische omgeving.

Wat vind je bij Crowe Horwath Foederer Amsterdam?

– Een passende, marktconforme vergoeding; – Een groeiende, internationale nieuwe speler; – Een sterk team en een uitstekende, collegiale sfeer; – Een brede en gevarieerde cliëntenkring; – De mogelijkheid om door te groeien; – Hulp bij jouw persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling.

Crowe Horwath Foederer

Crowe Horwath Foederer, met meerdere vestigingen in Nederland, maakt deel uit van Crowe Horwath International, een toonaangevend internationaal netwerk op het gebied van Audit/Accountancy, Tax en Corporate Finance. De bij Crowe Horwath International aangesloten kantoren bevinden zich in meer dan 125 landen, en werken vanuit circa 650 kantoren met meer dan 33.000 mensen. Je mogelijk aanstaande collega’s typeren onze bedrijfscultuur als energiek, professioneel en open. Er wordt met veel enthousiasme en plezier gewerkt door bevlogen en kundige collega’s. In je werk word je frequent voor flinke inhoudelijke uitdagingen gesteld. Ons kantoor organiseert regelmatig sociale activiteiten. Niet onplezierig is dat wij beschikken over een eigen bar met dakterras op de vierde verdieping van ons kantoor. Nieuwsgierig naar onze organisatie? We horen graag van je! Stuur direct je CV en motivatiebrief naar r.hidding@crowefoederer.nl.

(bij voorkeur fulltime beschikbaar)

Een vliegende start maken? Wij zoeken gemotiveerde studenten om de snel groeiende fiscale praktijk van ons internationale kantoor in Amsterdam te versterken. Als werkstudent voer je, afhankelijk van jouw voorkeur, diverse werkzaamheden op uiteenlopende fiscale gebieden zoals Indirect Tax, International Tax (structurering en M&A) en Global Mobility. Je krijgt op die manier de kans om te beleven waar jouw voorkeur ligt om zodoende jezelf verder te ontwikkelen in de fiscale praktijk die het beste bij jou past. Uiteraard staat daar een mooie beloning tegenover. De periode waarbinnen je als werkstudent werkt, bepalen wij graag samen met jou.

Ben jij specifiek geïnteresseerd in een werkstudentschap binnen onze Global Mobility & Expat praktijk of International Tax praktijk, dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wij zoeken een student met het volgende profiel:

 • Je volgt de universitaire opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht;
 • Je zit bij voorkeur in de laatste fase van je opleiding;
 • Je bent een ondernemend type;
 • Je bent ambitieus en wilt graag veel leren;
 • Je hebt het lef om snel door te groeien;
 • Je schrikt niet van een dynamische omgeving;
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je vindt het gezellig na werktijd nog even bij te praten in onze eigen bar.

Wat vind je bij Crowe Horwath Foederer Amsterdam?

 • Een passende, marktconforme vergoeding;
 • Een groeiende, internationale nieuwe speler;
 • Een sterk team en een uitstekende, collegiale sfeer;
 • Een brede en gevarieerde cliëntenkring;
 • De mogelijkheid om door te groeien;
 • Hulp bij jouw persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling.

Crowe Horwath Foederer

Crowe Horwath Foederer, met meerdere vestigingen in Nederland, maakt deel uit van Crowe Horwath International, een toonaangevend internationaal netwerk op het gebied van Audit/Accountancy, Tax en Corporate Finance. De bij Crowe Horwath International aangesloten kantoren bevinden zich in meer dan 125 landen, en werken vanuit circa 650 kantoren met meer dan 33.000 mensen.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? We horen graag van je! Stuur direct je CV, motivatiebrief én eventueel de cijferlijst naar werken@crowefoederer.nl.