Taxand

//Taxand
Taxand2016-10-31T19:29:01+00:00

Taxand Nederland

Onze thuisbasis is Amsterdam, ons werkgebied de hele wereld. De snel groeiende fiscale praktijk van Taxand Nederland biedt Nederlandse- en buitenlandse multinationals onafhankelijk belastingadvies op het hoogste niveau. Wij helpen cliënten bij het benutten van kansen, minimaliseren van risico’s en het oplossen van fiscale uitdagingen.

Taxand Nederland is onderdeel van Taxand, een belastingadvies organisatie met kantoren in bijna 50 landen met in totaal meer dan 2.000 belastingadviseurs. Wereldwijd werken wij nauw samen en adviseren wij onze bij herstructureringen, fusies en overnames of andere transacties en implementeren wij belastingstructuren. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen in het belastingrecht, ook op Europees- en internationaal gebied. Belastingrecht biedt veel kansen voor internationaal opererende ondernemingen om hun rendement te verbeteren, maar kent ook veel bedreigingen waarbij vaak vele complexe kwesties spelen. Onze fiscalisten hebben naast grondige kennis van de Nederlandse fiscale wetgeving een goed oog voor de interactie met buitenlandse rechtssystemen en operationele en commerciële doelstellingen van de cliënt.

Onze cultuur kenmerkt zich door een sterke ondernemingsgeest, met een focus op kwaliteit en korte communicatielijnen waarbij persoonlijke ontwikkeling, een informele werksfeer en collegialiteit de boventoon voert.

Het is belangrijk dat onze medewerkers blijven ontwikkelen. Voor hun eigen belang, maar ook om hen in staat te stellen kwalitatief hoogwaardig advies te bieden aan onze cliënten. Kennis is één van onze meest gekoesterde activa. We houden wekelijks vak technische overleg, organiseren drie keer per jaar een Taxand Nederland academie en sturen regelmatig onze medewerkers naar een van de internationale Taxand trainingen in het buitenland. Onze belastingadviseurs zijn allen lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Taxand Nederland

Piet Heinkade 133
Postbus 16886, 1001 RJ Amsterdam

Direct line:            +31 20 435 64 99
Mobile:                  +31 6 127 44 331
Email:                    frank.buitenwerf@taxand.nl
LinkedIn:               http://www.linkedin.com/in/fbuitenwerf
Website:                www.taxand.nl

Op dit moment zijn hier geen vacatures beschikbaar.