Van Doorne

//Van Doorne
Van Doorne2017-10-29T11:57:52+00:00

Werken bij Van Doorne

Wanneer je bij Van Doorne werkt, werk je iedere dag met specialisten samen om de belangen van onze cliënten de behartigen. Dat doen wij voor elke sector, op vele rechtsgebieden, zowel vanuit Amsterdam als Londen. Daarbij geloven wij in persoonlijke aandacht en een hechte samenwerking. Zowel met onze cliënten als met elkaar. Van Doorne is groot genoeg om alle specialismen in huis te hebben én klein genoeg om elkaar te vinden. Dat noemen wij ‘de charme van een groot kantoor’.

Steile leercurve

Onze advocaten, notarissen en fiscalisten zijn even pragmatisch als ambitieus. Ook als stagiaire of medewerker zul je merken dat de lat hier hoog ligt. Kom je bij ons werken, dan verwachten wij dat je het beste uit jezelf haalt. Dat je ambitieus genoeg bent om kansen te herkennen én te grijpen. Dat je niet afwacht, maar zelf het initiatief neemt. Andersom mag je van Van Doorne ook het nodige verwachten. Een uitdagende en inspirerende werkomgeving bijvoorbeeld. Of de bereidheid om te investeren in jouw talent.

Continu bij de les

Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Speerpunt in ons opleidingsprogramma is training on the job. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij continu in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.

De verbindende kracht

De oplossing voor veel problemen vraagt naast juridische expertise ook om creativiteit. achter de vraag. Wij geloven in het samenbrengen van specialisten en het leggen van verbindingen. Om zo sterker te kunnen adviseren in complexe zaken. Dat noemen wij de verbindende kracht. Het brede palet aan mensen in onze organisatie maakt dit mogelijk. En dat is wat wij jou bieden. Een brede ontwikkeling, gericht op specialisten die weten te verbinden. Dat is onze kracht. Dat is jouw kracht. Dat is de verbindende kracht.

Natuurlijk kunnen wij nog veel meer over onszelf vertellen. Maar liever laten wij je zelf een beeld vormen van ons kantoor, onze mensen en onze sfeer. Ga naar www.werkenbijvandoorne.nl of neem contact op met een van onze recruiters en ontdek of jij bij ons past.

Neem voor meer informatie contact op met:

Davita Alderlieste
Recruiter
T: +31206789331
E: alderlieste@vandoorne.com

Neem met ons contact op!

Contactpersoon:
Ellen Straus, Recruiter

T 020 6789338

Straus@vanDoorne.com

W www.vandoorne.com

Op dit moment zijn hier geen vacatures beschikbaar.