Laden Evenementen

Porta Adriani presenteert met trots hét fiscale kennismakingsevenement van het jaar: de Individuele-Gesprekkendag (IGD)!

Deze zeer bekende en plezierige dag zal plaatsvinden op 3 april in hotel The Grand, waar onze vorige koningin Beatrix is getrouwd!

De IGD bestaat uit vier onderdelen. Elk onderdeel verschaft jou de kans om verschillende recruiters en consultants van meerdere fiscale kantoren te spreken. Zo heb jij aan het einde van de dag niet alleen je gezicht laten zien bij de verscheidene kantoren, maar heb je voor jezelf ook een idee welk kantoor het best bij jouw persoonlijkheid en werkstijl past.

Gerenommeerde advocatenkantoren zoals Stibbe, Loyens & Loeff en Baker McKenzie passeren de revue, maar ook enkele internationaal zeer bekende Big Four fiscale advieskantoren zoals E&Y, KPMG Meijburg & Co en PwC zijn dit jaar weer van de partij. Voor onze nationale trots is uiteraard ook de Belastingdienst aanwezig. Ook andere zeer relevante kantoren, zoals bijvoorbeeld Van Doorne, Baker Tillyen Crowe laten echter ook hun gezicht zien en juist deze kleinere kantoren bieden studenten doorgaans meer verantwoordelijkheid bij beginnende werkstudentschappen of stages. Hierdoor kun je bij meerdere afdelingen een kijkje in de keuken nemen.

De dag bestaat uit de volgende vieronderdelen waarbij je dit groot scala aan kantoren kunt leren kennen:

1. Individuele gesprekken

Zoals de naam niet geheel subtiel impliceert heeft Porta Adriani voor jou in Hotel the Grand de ruimte gecreëerd om één op één gesprekken te voeren met recruiters en werknemers van verscheidene kantoren. De kantoren met wie jij spreekt zullen afhankelijk zijn van jouw voorkeursopgave en de voorkeursopgave van de kantoren (dit doen zij op basis van jouw CV). Doorgaans heb je één of twee gesprekken, maar dit kan zowel naar boven als onder uitschieten. Zo kan jij in de twintig-minuten-durende gesprekken het kantoor helder doorgronden maar kan ook het kantoor jou persoonlijk leert kennen. Dagen voorbereiding voor deze gesprekken is niet noodzakelijk, maar uiteraard is het altijd leuk om een paar vragen te verzinnen!

2. Workshops

Nergens anders dan tijdens de workshops van kantoren krijg jij zo goed het karakter van de onderneming te zien. De kantoren hebben elk hun eigen stijl en natuurlijk eigen workshop- of masterclassonderwerp. Denk bijvoorbeeld aan fiscale uitdaging waar je een ticket voor een businesscourse kan winnen! Aan jou ook de keuze om het bedrijf van voorkeur te kiezen als het gaat om de workshops. Wie weet stel jij tijdens de workshop net die vraag die de senior consultant aan het denken zet en jou tijdens ons volgende onderdeel met hoge verwachting aanspreekt.

3. Driegangenlunch

Op het eerste gezicht lijkt een lunch eerder een gunst voor de maag en niet en kans voor een vruchtbaar gesprek met een kantoor, maar bij de IGD draait het allemaal om kennismaken. Daarom plaats de IGD-commissie heel strategisch de werknemers van kantoren tussen jou en je medestudenten aan tafel. De IGD-commissie let hierbij uiteraard op jullie eerder aangegeven kantoorvoorkeur, maar als kers op de taart rouleren wij jullie eenmalig tussen de gangen door zodat meerdere consultants dan wel recruiters de kans krijgen jou te spreken.

4. Borrel

Afsluitend is uiteraard een borrel, waarbij je nogmaals de kans krijgt om te spreken met wie je wilt, al is dat een medestudent of een kantoor waar je nog niet de kans mee hebt gehad te praten. Ook een praatje over heel iets anders dan fiscaliteit wordt toegejuicht! Drink vooral voor de ontspanning een biertje of wijntje met ons en alle anderen die toe zijn aan de informele voortzetting, na de hopelijk fantastische Individuele-Gesprekkendag.

 

Meld je aan door je gegevens achter te laten in onderstaand bericht!

 

Wij kijken met een blijde glimlach uit jou te mogen begroeten op april! Mocht je nog vragen hebben, stuur ons gerust een mailtje naar igd@portaweb.nl of een appje naar Merlijn op 0631960875.

 

Joris Knipping

Stan van Rheenen

Bente Faber

Iris Feijen

Merlijn Schaap

 

Studiejaar:

Verwachte afstudeerdatum:

Voorkeur Individuele Gesprekken met toekomstige werkgevers

Voorkeur 1:

Voorkeur 2:

Voorkeur 3:

Voorkeur 4:

Voorkeur 5:

Voorkeur 6:

Voorkeuren Workshop/Masterclass

Voorkeur workshop 1:

Voorkeur workshop 2:

Voorkeur workshop 3:

Voorkeur workshop 4: