Laden Evenementen

Tijdens de Individuele Gesprekkendag is het jouw kans om kennis te maken met de meest toonaangevende fiscale kantoren binnen Nederland! Gerenommeerde advocatenkantoren zoals Stibbe en Loyens & Loeff passeren de revue, maar ook de internationaal zeer bekende Big Four fiscale advieskantoren Deloitte, E&Y, KPMG Meijburg & Co en PwC zijn dit jaar weer van de partij. Voor onze nationale trots is uiteraard ook de Belastingdienst aanwezig. De minder grote maar desalniettemin zeer relevante kantoren, zoals bijvoorbeeld Atlas en Houthoff Buruma laten ook hun gezicht zien en juist deze kleinere kantoren bieden studenten doorgaans meer verantwoordelijkheid bij beginnende werkstudentschappen of stages. Hierdoor kun je bij meerdere afdelingen een kijkje in de keuken nemen.

We starten de dag plenair en daarna gaan de individuele gesprekken van start! Gedurende 20 minuten kun jij kennis maken met een bedrijf en al je vragen stellen. De kantoren met wie jij spreekt, zal afhankelijk zijn van jouw voorkeursopgave en de voorkeursopgave van de kantoren (dit doen zij op basis van jouw CV). De IGD-Commissie poogt uiteraard om zoveel mogelijk studenten te matchen.

Uiteraard zullen er enkele workshops/masterclasses plaatsvinden. Nergens anders dan tijdens de workshops van kantoren krijg jij het karakter van het bedrijf zo goed te zien. De kantoren hebben elk hun eigen stijl en natuurlijk hun eigen workshop- of masterclassonderwerp.

De IGD wordt gehouden in het prachtige Hotel The Grand waar we gezamenlijk zullen genieten van een driegangenlunch. De IGD-commissie zal heel strategisch de werknemers van kantoren tussen jou en je medestudenten aan tafel plaatsen en er zal tussen de gangen worden gerouleerd, zodat je de kans krijgt om met meerdere consultants en recruiters te spreken!

Afsluitend zal er uiteraard nog een borrel plaatsvinden om op informele wijze je laatste vragen te kunnen stellen.