Laden Evenementen

Lieve leden,

De afgelopen jaren heeft de studiereis van Porta Adriani veel mooie (en afwisselende) bestemmingen gehad. Zo is Porta Adriani naar Panama, Zuid-Afrika, Israël en Jordanië geweest en ging de studiereis het afgelopen jaar naar Curaçao.

Dit jaar is het echter tijd om een ander deel van de wereld te ontdekken. Porta Adriani gaat dit jaar naar Dubai!!

Dubai is het economische centrum van de Verenigde Arabische Emiraten. De stad telt ruim 3 miljoen inwoners. Jullie hebben het vast al voorbij zien komen op Instagram maar deze stad is hypermodern, met de hoogste, grootste en mooiste gebouwen en winkels. Dit is echter niet alles wat Dubai te bieden heeft. Ontdek jij samen met ons wat Dubai nog meer te bieden heeft? Meld je dan snel aan!

Meer informatie over de reis:
Deze studiereis zal van 28 april tot en met 7 mei 2023 plaatsvinden en de eigen bijdrage is €650. Dit bedrag is inclusief:

  • Een vlucht vanaf Schiphol
  • 7 hotelovernachtingen in een luxueus hotel
  • Een afwisselend en veelzijdig programma
  • Op reis zullen (veruit) de meeste kosten door Porta Adriani gedekt worden
  • Vervoer in Dubai wordt geregeld door Porta Adriani

Tijdens de studiereis zullen we onder meer een bezoek brengen aan een aantal kantoren in Dubai. Daarnaast is veel tijd om cultuur te snuiven en te genieten van al het moois dat Dubai te bieden heeft. Bovendien is er genoeg vrije tijd om zelf deze bruisende stad te ontdekken of om wat Insta-waardige foto’s te schieten.

Aanmeldprocedure:
Voor de aanmelding ontvangen we graag een (korte) motivatie waarom jij graag mee wil op reis. Aanmelden kan via onderstaand formulier! Na het verstrijken van de aanmelddeadline hoor jij zo snel mogelijk of je mee mag op reis.

De aanmeldingen staan open vanaf heden t/m woensdag 1 maart! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons via voorzitter@portaweb.nl.

Let op! Actieve leden maken meer kans om mee te gaan op reis. Nog geen actief lid? Meld je dan snel aan voor een van (onderstaande) evenementen! 

    Ik doe mee aan (een van) de volgende evenementen:

    Ik ga mee naar een kantoorbezoek: