Baker McKenzie

//Baker McKenzie
Baker McKenzie2017-11-20T00:30:26+00:00

Baker Mckenzie

Start your career

Ben jij klaar voor het echte werk? Wij maken graag kennis met je. Op werkenbijbaker.nl kun je een kijkje nemen in onze wereld. En met ons in contact komen. Wanneer zien we je?

www.werkenbijbaker.nl

Wanneer je kiest voor een carrière aan de Zuidas, weet je waar je voor kiest. Je gaat jezelf razendsnel ontwikkelen en je grenzen verleggen. Je wilt die extra mile gaan. De voldoening voelen als je alles hebt gegeven. De ontlading wanneer je het succes viert met je collega’s. Hierin verschillen wij niet van al die anderen.

Wat ons anders maakt? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. Je kunt jezelf zijn, wij vinden het bijzonder dat we allemaal verschillen want dat maakt dat we elkaar aanvullen. Wij delen dezelfde interesses en passie voor het vak. Vanaf je eerste dag hoor je er direct bij. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij zijn Baker McKenzie en wij zoeken talent dat zich hierin herkent. Talent dat zichzelf is en onderdeel van Baker McKenzie wil worden.

Als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij ons in één van de gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan grote, vaak internationale dossiers. En je hebt veel contact met cliënten, zodat je snel ervaring opbouwt.

Wil je sfeer komen proeven? Onze deuren staan open, je bent welkom tijdens een stage of met je studievereniging. Ook organiseren wij regelmatig onze ‘Baker Koffie’ waarin je op informele wijze kennismaakt met ons kantoor en je toekomstige collega’s.

Nieuwsgierig? Kijk op www.werkenbijbaker.nl

Baker & Mckenzie tax course – 20 tot 21 april 2017

Nieuwsgierig hoe het is om als fiscalist bij Baker & McKenzie te werken aan complexe, multidisciplinaire en internationale projecten? Meld je dan aan voor de Tax Course op 20 en 21 april 2017. Tijdens deze tweedaagse Baker Session ga je aan de slag met een uitdagende real life business case.

Je krijgt een goed beeld van wat een functie bij een kantoor op topniveau betekent: hard werken en na een enerverende dag welverdiende ontspanning.

Neem contact met ons op!

Bezoekadres:

Claude Debussylaan 54
1000 CS Amsterdam
Telefoon: 020 551 7555
Email: Laura.Bijvoet@bakermckenzie.com

Op dit moment zijn hier geen vacatures beschikbaar.