Case Fondue 2023

Studeer jij Fiscaal Recht, Fiscale Economie of Finance, Tax & Advice? Wil jij kennismaken met onze fiscale praktijk en collega’s?

Meld je dan aan voor de Case Fondue 2023 van Loyens & Loeff! Tijdens drie intensieve dagen werk je onder begeleiding van onze fiscalisten aan een interessante casus. Ook zullen we een bezoek brengen aan ons kantoor in Zürich en natuurlijk de stad verkennen onder het genot van een hapje en een drankje!

Kortom, de ideale manier om in contact te komen met ons kantoor. Reis jij met ons mee naar Zürich? Meld je hier aan!

WIE: derdejaars- en masterstudenten Fiscaal Recht, Fiscale Economie of Finance, Tax & Advice

WAAR: Zürich

WANNEER: 8, 9 en 10 maart 2023

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan de aftermovie van de vorige Case Fondue!

Recruitment stage

Daarnaast is ons kantoor op zoek naar een nieuwe recruitment stagiair! Ben jij een sociale en enthousiaste student en wil jij via een recruitment stage kennismaken met Loyens & Loeff en HR-ervaring op doen?

Met deze stage kom jij in contact met allerlei verschillende praktijkgroepen: dé manier om je te oriënteren op de mogelijkheden binnen ons kantoor. Het is een dynamische stage waarbij je deel uitmaakt van een gezellig recruitment team. Samen met je collega’s reis je het hele land af voor allerlei events. Deze stage geeft jou de kans om ons kantoor te leren kennen en om te netwerken! Ook ontwikkel je allerlei soft skills, zoals solliciteren en presenteren.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan hier!

Voor vragen over beide vacatures kun je terecht bij onze Campus Recruiter Elisabeth Visser. Neem gerust contact met haar op via LinkedIn of de mail!

Indirect Tax Day

Ben jij student fiscaal recht of fiscale economie en heb jij interesse in Indirect Tax (of volg jij het accent indirecte belastingen)?

Kom dan naar onze Indirect Tax Day! Deze dag zal plaatsvinden op woensdag 12 oktober op ons kantoor in Amsterdam.

Het programma van deze dag is als volgt (zie ook de flyer):

13:45                   Ontvangst

14:00 – 14:45    Introductie L&L + Indirect Tax

14:45 – 17:30    Praktijk casus in groepjes uitwerken op verschillende locaties binnen ons Hourglass gebouw

17:30 – 20:00    Borrel met mocktail workshop en walking dinner

Meld je aan vóór 25 september om deel te kunnen nemen aan de Indirect Tax Day! Aanmelden kan via deze link.


Top Skills Event

Daarnaast hebben we ook nog een ander interessant evenement: het Top Skills Event!

Wil jij door middel van een interactief programma met Loyens & Loeff jouw skills verder ontwikkelen, als investering in je verdere carrière? Dan is het Top Skills Event echt iets voor jou! Op dit event zoomen we in op jouw persoonlijkheid en gaan we op zoek naar hoe jij jouw skills kunt inzetten voor een succesvolle start voor jouw loopbaan.

Ben jij beschikbaar op 6 en 7 oktober in Amsterdam? Meld je dan aan via deze link!


Investment Management

Tot slot komt er voor onze praktijkgroep Investment Management ook een leuk evenement aan (waarschijnlijk 25 november)! Hou hiervoor onze Careerssite in de gaten via deze link.

Neem contact met ons op!

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan contact op met Elisabeth Visser (Elisabeth.Visser@loyensloeff.com) of  Coosje Jeekel (Coosje.Jeekel@loyensloeff.com) of solliciteer via onze website www.loyensloeffcareers.com

Contact:

T: Elisabeth Visser +31205785321 en Coosje Jeekel +31205785117
F: +31 20 578 58 00