Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie, weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

Kennismaken met Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Mogelijkheden voor studenten

Loyens & Loeff biedt derde- en vierdejaars studenten fiscaal recht en/of fiscale economie de mogelijkheid om een (inter)nationale stage te lopen. Tijdens een stage van twee maanden draai je vanaf het begin volledig mee in onze praktijk. Voor masterstudenten bieden wij ook de mogelijkheid middels een werkstudentschap van minimaal 3 maanden, 2 dagen per week bij ons op kantoor mee te werken. Ook biedt Loyens & Loeff voor getalenteerde studenten een speciale studiebeurs. Deze beurs biedt je de mogelijkheid om een jaar in het buitenland te studeren, waarbij het collegegeld, de studiekosten en de internationale reiskosten worden vergoed door Loyens & Loeff. Daarnaast organiseren wij diverse kennismakingsactiviteiten zoals business courses, het top skills traject en inhousedagen.

Loyens & Loeff Academy voor starters

In kwaliteit moet je blijven investeren. Daarom bieden we je een breed opleidingsprogramma aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden snel naar een hoger niveau kunt tillen. Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en vaardighedentrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de L&L Introduction Academy. De L&L Introduction Academy begint met een gezamenlijke introductieperiode van twee weken voor alle starters binnen Loyens & Loeff. Binnen hetpraktijkgerichte introductieprogramma maak je kennis met ons kantoor en uiteraard met alle andere starters. Na afloop van deze introductie ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding, die deels wordt verzorgd door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en deels door de Loyens & Loeff Tax Academy. Gedurende het hele jaar kan je bij ons solliciteren voor de functie van tax adviser.

Contact

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Bekijk dan onze website www.loyensloeffacademy.com.

Heb je nog meer vragen, neem dan contact op met Anne Haverkamp via het telefoonnummer 020 578 5059.

Neem contact met ons op!

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan contact op met Florine Hibbel via het telefoonnummer 020 5785318 of solliciteer via onze website www.loyensloeffacademy.com.

Bezoekersadres:

Amsterdam
T: +31 20 578 57 85
F: +31 20 578 58 00
Contact: Florine Hibbel

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stage van twee maanden waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van onze belastingadviseurs. Vanaf het eerste moment draai je volledig mee in de fiscale praktijk. Je zult verschillende inhoudelijke opdrachten maken, zoals het schrijven van memo’s en adviezen. Daarnaast zal je betrokken worden in de communicatie met zowel cliënten als de belastingdienst, bijvoorbeeld door het bijwonen van besprekingen. Intern is er veel ruimte voor het delen van kennis en het bespreken van actuele vaktechnische ontwikkelingen. Je stage loop je binnen één van onze ‘firm wide tax practices’, namelijk:

 • Corporate Tax Services (incl. Tax Litigation);
 • Family Owned Business & Private Wealth;
 • International Tax Services (waaronder M&A, Transfer Pricing en Energy);
 • Investment Management;
 • Employment & Benefits;
 • VAT & Customs.

Daarnaast krijg je een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je stage begeleidt. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je als stagiair ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen, door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor.

Jouw kwaliteiten

Ben jij een enthousiaste derde jaar bachelor of master student fiscale economie en/of fiscaal recht, die de sfeer binnen onze fiscale praktijk wil leren kennen? Ben jij pro-actief, ondernemend en een echte teamplayer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende bijbaan voor 2/3 dagen in de week van ongeveer 6 maanden waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van onze belastingadviseurs. Vanaf het eerste moment draai je volledig mee in de fiscale praktijk. Je zult verschillende inhoudelijke opdrachten maken, zoals het schrijven van memo’s en adviezen. Daarnaast zal je betrokken worden in de communicatie met zowel cliënten als de belastingdienst, bijvoorbeeld door het bijwonen van besprekingen. Intern is er veel ruimte voor het delen van kennis en het bespreken van actuele vaktechnische ontwikkelingen. Je werkstudentschap loop je binnen één van onze ‘firm wide tax practices’, namelijk:

 • Corporate Tax Services (incl. Tax Litigation);
 • Family Owned Business & Private Wealth;
 • International Tax Services (waaronder M&A, Transfer Pricing en Energy);
 • Investment Management;
 • Employment & Benefits;
 • VAT &

Daarnaast krijg je een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je werkstudentschap begeleidt. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je als werkstudent ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen, door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor.

Jouw kwaliteiten

Je bent een enthousiaste master student fiscale economie en/of fiscaal recht en hebt al ervaring opgedaan doormiddel van een stage en/of bijbaan tijdens je studie in de fiscale praktijk. Tevens ben jij pro-actief, ondernemend en een echte teamplayer.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin je wordt opgeleid en je je ontwikkelt tot een ervaren belastingadviseur. Er is veel ruimte voor het delen van kennis en het bespreken van actuele vaktechnische ontwikkelingen. Vanaf het eerste moment draai je volledig mee in de fiscale praktijk: je werkt direct voor en met een partner in een team van 6-8 medewerkers. Je schrijft fiscale adviezen, verzoek- en bezwaarschriften aan de Belastingdienst en je bent het aanspreekpunt voor (internationale) cliënten in de dossiers waar jij verantwoordelijk voor bent. Je komt te werken binnen één van onze ‘firm wide tax practices’, namelijk:

 •  Corporate Tax Services (incl. Tax Litigation);
 • Family Owned Business & Private Wealth;
 • International Tax Services (waaronder M&A, Transfer Pricing en Energy);
 • Investment Management;
 • Employment & Benefits;
 • VAT & Customs.

Opleiding

Wanneer je gaat werken in de zakelijke dienstverlening, merk je dat de dagelijkse praktijk verschilt van wat je op de universiteit hebt geleerd. Om de omschakeling van theorie naar praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft ons kantoor een opleidingsinstituut in het leven geroepen: de Loyens & Loeff Academy. Na afloop van de Loyens & Loeff Academy ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Je start in één van onze praktijkgroepen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding verzorgd door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en gedeeltelijk door Loyens & Loeff zelf.

Jouw kwaliteiten

Jij bent een (bijna) afgestudeerde WO student fiscale economie en/of fiscaal recht. Je bent pro-actief, ondernemend en communicatief sterk. Je bent een echte teamplayer en hebt een flexibele en commerciële instelling. Daarnaast beheerst je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.

Contact

Ben jij die ambitieuze student die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie, cv en bachelor en master cijferlijst) naar Anne.Haverkamp@loyensloeff.com. Voor meer informatie kun je Anne Haverkamp bereiken via 020 578 5059 of kijk op onze website www.loyensloeffacademy.com.