PWC

Tax & Human Resource Services

Je studie zit erop en je zit vol ambitie, net als PwC. Je weet hoe Tax & Human Resources beter kan en kijkt met een frisse blik naar de dienstverlening op het gebied van belastingadvies, legal services, pensioenen, actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten. Daarom krijg je bij PwC alle ruimte voor je initiatieven. Want het gaat ons niet alleen om wat je hebt gestudeerd, maar ook om jouw ideeën. We vinden het belangrijk dat iedereen bij PwC zijn visie, kennis en ervaring deelt. Daar worden niet alleen jij en je collega’s beter van, maar ook onze klanten.

Leren en inspireren

Bij PwC liggen de kansen voor het oprapen. Om het beste uit jezelf te halen, werk je in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren. En daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende opleidingen en culturele achtergronden.

Verras jezelf en je klanten

Om onze klanten te verrassen blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen op het gebied van Tax & Human Resources. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, diverse opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.

Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen.

Ook dat is #werkenbijPwC

Neem contact met ons op!

Kijk op www.werkenbijpwc.nl of neem contact op met:

Jeroen van Odijk

PwC Recruiter

Tel: +31 (0)887927051/ Mobiel: 0620095491

Email: Jeroen.van.odijk@nl.pwc.com

PricewaterhouseCoopers B.V. (KvK 34180289)

Thomas R. Malthusstraat 5/ 1066 JR/ Postbus 90351/ 1006 BJ/ Amsterdam

www.pwc.nl

Bezoekersadres:

Westgate
PwC
Thomas R. Malthusstraat 5
1066 JR Amsterdam