Maak samen met ons het verschil

Jouw toekomst in Tax
Geef jouw carrière een boost en kies voor een werkstudentschap bij PwC! Binnen ons werkveld Tax ondersteun je bij het helpen van privépersonen, middelgrote ondernemingen, beursgenoteerde bedrijven, overheden en andere organisaties bij het optimaliseren van hun fiscale positie of advisering en uitvoering van de compliance. Je informeert klanten zo goed mogelijk over alle relevante en actuele (fiscale) ontwikkelingen en de gevolgen voor hun specifieke situatie. Een mooie kans om je te oriënteren en ervaring op te doen!

Uitdagend werk dat ertoe doet
In diverse, ambitieuze teams wordt je bij PwC uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Daarbij is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op binnen verschillende sectoren met verschillende werkzaamheden. Bij diverse klanten die daadwerkelijk een verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals.

Het beste uit jezelf en je leven halen
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en het gevoel hebt dat je erbij hoort. En jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. Om het beste uit jezelf te kunnen halen, is een goede balans belangrijk. Bij ons heerst er geen 9-tot-5-mentaliteit. Je hebt de flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. En tegelijkertijd succesvol te zijn,

Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.

Be a part of The New Equation.

PwC Padel City Tour – Woensdag 26 oktober 2022

Je studeert, getting fit for the future en oriënteert je op de arbeidsmarkt. Wij begrijpen dat een keuze voor een baan lastig is. Er zijn tal van mogelijkheden, de financiële wereld is volop in beweging en ligt aan jouw voeten. Tof dat je ook denkt aan PwC als potentiële werkgever. Wij willen graag met jou in contact komen! Klik hier om je aan te melden!

Koffiedate Tax

Wil jij ervaren hoe het is om te werken in de Tax & Legal praktijk bij PwC? Dan willen we graag met jou kennismaken! Schrijf je nu in voor een virtuele koffie date. Tijdens dit informele 1-op-1 moment draait het om jou en om wat jij graag zou willen weten. In een korte tijd kan je kennis maken met verschillende mensen binnen onze organisatie zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat PwC ook voor jou kan betekenen. Klik hier om je aan te melden!

Neem contact met ons op!

Britte Oskam
PwC | Talent Acquisition Specialist Tax
Mobile: +31 6 43299661
Email: britte.oskam@pwc.com

Bezoekersadres:

Westgate
PwC
Thomas R. Malthusstraat 5
1066 JR Amsterdam