RSM is een snelgroeiende accountants- en belastingadviesorganisatie, met 650 medewerkers verdeeld over 8 vestigingen in Nederland. We zijn gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Heerlen en Maastricht.

Door onze diepgaande expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Samen met meer dan 860 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.

Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Zij staan elke dag klaar voor cliënten. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en creatief vermogen worden cliënten op maximale wijze ontzorgd. Het feit dat geen dag hetzelfde is, zorgt voor een afwisselende en uitdagende werkomgeving. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke groei. Dankzij een breed scala aan uitdagingen en opleidingen, worden de kwaliteiten van onze medewerkers namelijk voortdurend verder ontwikkeld!

Werkgebied van RSM
De financiële wereld is complex en specialistisch. Wij verwachten van onze financieel adviseurs dat zij de ontwikkelingen op het gebied van accountancy, tax en corporate finance op de voet volgen en oplossingen bieden die overeenkomen met de verwachtingen van onze cliënten. Het werkgebied omvat, naast de reguliere nationale werkzaamheden, ook internationaal georiënteerde vraagstukken.

Kennismaken?
Als je geïnteresseerd bent in een stage of startersfunctie binnen onze organisatie, check onze website of neem contact op met:

Regio Randstad
Amusu Okamoto via AOkamoto@rsmnl.nl of bel/app naar 06 14 42 99 24

Regio Noord-Brabant & Limburg
Amarah Juana via ajuana@rsmnl.nl of bel/app naar 06 82 61 12 47
Kijk ook op onze website voor de actuele vacatures: www.rsmnl.com  RSM maakt gebruik van verschillende social mediakanalen onder de naam RSM nl. Via deze kanalen delen onze mensen kennis en persoonlijke ervaringen.

Er zijn nog geen evenementen gepland.

Neem contact met ons op!

Als je geïnteresseerd bent in een stage of startersfunctie binnen onze organisatie, dan kun je je motivatie met CV sturen naar  Amusu Okamoto via AOkamoto@rsmnl.nl of bel/app naar 06 14 42 99 24

Kijk ook op onze website voor de actuele vacatures: www.rsmnl.com. RSM maakt gebruik van verschillende social mediakanalen onder de naam RSM nl. Via deze kanalen delen onze mensen kennis en persoonlijke ervaringen.

T: 06 14 42 99 24
E: AOkamoto@rsmnl.nl
W: www.rsmnl.com

Sta jij aan het begin van jouw fiscale carrière en wil jij deze een boost geven én alle facetten van het fiscale vak leren kennen? Dit is je kans, want op korte termijn start RSM de “Fast Track“ versie van het RSM Tax Traineeship!