Over STP

STP is in 2008 opgericht door een team van 8 ervaren fiscalisten afkomstig van een ‘Big 4’ kantoor. Door onze frisse insteek gecombineerd met een grote dosis kennis, ervaring en ondernemerschap, is STP uitgegroeid tot een fiscaal kantoor dat acteert op het hoogste niveau in de markt. Op dit moment bestaat ons team uit 20 fiscalisten, die allen vol ambitie en toewijding klaar staan voor onze cliënten.

Het team van fiscalisten, met een verscheidenheid aan achtergrond en specialisme, maakt het mogelijk om elke sector op kwaliteitsniveau te bedienen. STP voorziet haar cliënten van advies op elk  gebied van het nationale en internationale fiscale recht. Daarnaast zijn wij, dankzij ons uitgebreide netwerk, in staat om onze steeds groeiende portfolio van multinationals in elke jurisdictie op hoog niveau bij te staan.

STP is jong, creatief en ondernemend. Vaktechnische ontwikkeling staat voorop, maar wordt altijd gecombineerd met de praktische invulling die vereist is van een goed adviseur. STP streeft ernaar innovatief, onderscheidend en doeltreffend te zijn in de fiscaliteit en adviezen op maat te creëren voor elke cliënt, op de manier die zij aan ons vragen. Als fiscalist binnen STP dien je daarom niet alleen vakinhoudelijk sterk te staan, maar ook in je rol als adviseur over diversiteit en aanpassingsvermogen te beschikken.

Naast  onze professionele ambities, staat een goede werksfeer op nummer 1! We vinden het belangrijk dat collega’s tussen de fiscaliteit door lol met elkaar hebben, dat zij op elkaar vertrouwen en een team vormen. Het ‘opendeurenbeleid’ en ‘korte lijntjes’ zijn dan ook niet alleen mooie en bekende uitspraken, maar dat is hoe we binnen STP ook daadwerkelijk werken.

Alle starters worden uiteraard lid van de NOB en volgen daar hun beroepsopleiding. Daarnaast biedt STP je een intern opleidingstraject aan waar iedereen van partner tot junior aan deelneemt. Ook word je gestimuleerd je eigen fiscale ontwikkeling na te streven en daar zoveel mogelijk je eigen weg in te vinden. Het volgen van externe cursussen die aansluiten bij jouw fiscale interesse gebied of het publiceren van artikelen behoort ook tot de mogelijkheden en daar worden alle mogelijkheden voor geboden.

Loopbaanmogelijkheden

STP staat altijd open voor starters met talent en ambitie. We hebben jaarlijks een beperkt aantal stageplekken beschikbaar die gewoonlijk in de zomermaanden worden ingepland. Tijdens deze tweeweekse stage heb je de mogelijkheid om ons kantoor zowel op professioneel als sociaal vlak te leren kennen.

Neem contact met ons op!

Spreekt STP je aan of wil je meer weten over de loopbaanmogelijkheden of een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op!

Kijk voor meer informatie over ons kantoor op onze website www.stp.nl.

Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam
E. info@stp.nl
T. 088 5060 600

Op dit moment zijn hier geen vacatures beschikbaar.