Ben jij het talent waar ons vak om vraagt?

Guidon Groep is een middelgroot full-service kantoor met ruim 50 medewerkers. Wij richten ons op MKB-bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland en we hebben een grote diversiteit aan klanten. Door onze klanten op het gebied van financiën werk uit handen te nemen én door sparringpartner te zijn, helpen wij hen succesvol te zijn. Wij zijn de gids van onze klanten!

Elke dag reizen onze collega’s van Actan, Sophista en Twine als financiële gids en adviseur mee op de prachtige ondernemersreis van onze klanten. Elke gids heeft zijn eigen specifieke deskundigheid die toepasbaar is voor die geëigende omstandigheden waar de ondernemer mee te maken krijgt. De ondernemersreis kan onstuimig zijn vanwege personeelstekorten, klimaatveranderingen of een onvoorspelbare markt waardoor het lastig is om vooruit te kijken. Maar het kan ook een reis zijn met veel kansen en mooie ontwikkelingen. Hierbij is het voor een ondernemer fijn om een goede financiële gids in zijn reisgezelschap te hebben die meekijkt, meerekent en voorspellende modellen maakt waardoor hij betere bedrijfsbeslissingen kan maken. Doordat we bij Guidon Groep als team dagelijks met elkaar samenwerken in verschillende samenstellingen, zijn we een perfecte reisgenoot voor alle vraagstukken van de ondernemer.

Maar ook de financiële gids zelf staat centraal bij de Guidon Groep. Samenwerken is bij ons de basis want daardoor leer je alles over de veelzijdige disciplines van ons vak. Je krijgt snel verantwoordelijkheid maar het is aan jou hoe snel je zult groeien. Ook trainen we je soft skills tijdens de Guidon Academy. Er heerst een informele sfeer met leuke borrels en personeelsuitjes.

Wil jij werken in een organisatie waarin je volop aan de slag kunt met jouw ontwikkeling en tegelijkertijd vanaf dag één een belangrijke bijdrage kunt leveren aan een groeiend kantoor?  Wil jij als financiële gids helpen om de ondernemer succesvol te laten zijn en te laten blijven? Dan maken wij graag kennis met jou!
Kijk voor meer informatie, stages en vacatures op https://guidongroep.nl/werken-bij/.

Drie keer per jaar organiseren we de Guidon Proeverij. Speciale interactieve masterclasses voor bachelor en master studenten om kennis te maken met de boeiende financiële wereld van Guidon Groep. In samenwerking met bierbrouwerij De 7 Deugden bespreken we een praktijkcases op fiscaal, accountancy of fusies & overname gebied. We organiseren deze avonden in Amsterdam bij de brouwerij zelf. Uiteraard zorgen we voor een lekkere maaltijd en een afsluitende borrel. De masterclasses zijn ook los van elkaar te volgen. Via deze link vind je meer informatie en ook op onderstaande flyer.

Kun je niet wachten om als financiële gids aan de slag te gaan via een stage of andere functie? Bel dan met onze HR adviseur Annemiek Roodenrijs via nummer 06 – 523 82 641 of stuur haar een mailtje via werkenbij@guidongroep.nl. We maken graag kennis met je om te kijken naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Guidon Groep
Annemiek Roodenrijs
HR adviseur
Telnr. +31 6 – 523 82 641
E-mail: werkenbij@guidongroep.nl
Of kijk op https://guidongroep.nl/werken-bij/

Bezoekersadres:
Hoofddorp – Kruisweg 629
Alkmaar – Arcadialaan 32 CD

Wil jij werken in een organisatie waarin je volop aan de slag kunt met jouw ontwikkeling en tegelijkertijd vanaf dag één een belangrijke bijdrage kunt leveren aan een groeiend kantoor?  Wil jij als financiële gids helpen om de ondernemer succesvol te laten zijn en te laten blijven? Dan maken wij graag kennis met jou!
Kijk voor meer informatie, stages en vacatures op https://guidongroep.nl/werken-bij/. Of bel met onze HR adviseur Annemiek Roodenrijs via nummer 06 – 523 82 641 of stuur haar een mailtje via werkenbij@guidongroep.nl. We maken graag kennis met je te kijken naar de mogelijkheden.