BEP2020-01-14T20:22:24+00:00

 

Het Belasting Excellentie Programma zoekt fiscaal talent!


Het Belasting Excellentie Programma is een programma speciaal ontworpen voor de gemotiveerde student die op een interactieve manier kennis wil maken met de meest toonaangevende fiscale kantoren van Nederland. Gedurende drie maanden zal jij in totaal vijf dagdelen met de geselecteerde deelnemers op bezoek gaan bij de fiscale kantoren en zullen er onderwerpen worden aangesneden die in de collegezalen (nog) niet worden behandeld. Naast het oplossen van de meest interessante cases wordt er uiteraard ook genetwerkt op de borrel en kun je op deze manier écht ervaren welk kantoor op zowel formele als informele wijze het best bij jou past!

Het Belasting Excellentie Programma 2020

Het programma loopt van februari tot en met april waarbij er twee keer per maand een bijeenkomst zal plaatsvinden. We trappen het programma af met een daverende borrel waarbij je alvast kennis kunt maken met de andere BEP-deelnemers met wie je dit fiscale avontuur aangaat. Uiteraard zal de BEP-commissie aanwezig zijn om met jullie te proosten op deze mooie uitdaging! Na deze vijf intensieve, maar vooral interessante dagdelen zullen we het belasting excellentie afsluiten met een hemels diner, waarbij de deelnemende kantoren ook aanwezig zullen zijn.

De deelnemende kantoren van het Belasting Excellentie Programma zijn:

Deloitte
Loyens & Loeff
PwC
Taxand
Stibbe

Hoe zit een dag van het Belasting Excellentie Programma er uit?

De dag zal beginnen met een plenair en theoretisch gedeelte en deze theorie zal je toepassen op een interessante case. De case zul je gaan oplossen met je mede BEP-deelnemers en samen zullen jullie je krachten moeten bundelen om tot een mooi resultaat te komen. Je zult veel nieuwe en leerzame informatie op doen en we sluiten de dag gemoedelijk af met een informele borrel. De borrel is het moment om al je vragen stellen, te netwerken en te kijken of het desbetreffende kantoor bij jou past. Om verscheidenheid te waarborgen zal elk van de kantoren het bezoek op eigen manier invullen zodat jij elke keer op een andere manier in aanraking komt met de fiscaliteit. Laat je verrassen en maak kennis met de filosofie achter een kantoor.

De exacte data van het Belasting Excellentie Programma zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

De BEP-commissie hoopt jou een helder beeld te hebben kunnen geven van ons uitdagende programma. Ben jij een enthousiaste en ambitieuze bachelor- of masterstudent Fiscale Economie of Fiscaal Recht en wil jij samen met andere fiscaal studenten onderdeel uitmaken van het Belasting Excellentie Programma van 2020? Meld je dan voor 14 januari aan en ervaar hoe het is om als fiscalist aan de slag te gaan bij de meest toonaangevende fiscale kantoren van Nederland. We hebben slechts een bepaald aantal plekken.

Voor vragen kun je terecht via bep@portaweb.nl of neem telefonisch contact op met Julia Broos 
+31681218234.

Studiejaar:

Verwachte afstudeerdatum: