BEP2024-05-28T15:10:26+00:00

Aanmeldingen voor de BEP-commissie zijn gesloten

Het Belasting Excellentie Programma is een programma speciaal ontworpen voor de gemotiveerde student die op een interactieve manier kennis wil maken met de meest toonaangevende fiscale kantoren van Nederland. Selectie zal geschieden op basis van cijferlijst, motivatie en CV. Met een groep van 15 zullen er kantoorbezoeken plaatsvinden, waar onderwerpen zullen worden aangesneden die in de collegebanken (nog) niet worden behandeld. Ook geldt hier dat studenten zich voor elk bezoek zullen moeten voorbereiden.Het Belasting Excellentie Programma loopt van februari tot en met april waarbij er twee keer per maand een bijeenkomst zal plaatsvinden, afhankelijk van het aantal deelnemende kantoren. We trappen het programma af met een daverende borrel, die onder andere door de BEP-Commissie zal worden georganiseerd. Na deze intensieve, maar interessante dagdelen zullen we het Belasting Excellentie Programma afsluiten met een hemels diner, waarbij de deelnemende kantoren ook aanwezig zullen zijn.De organisatie zal in handen zijn van de BEP-Commissie. Hierbij zullen jullie verantwoordelijk zijn voor:

 • Het recruiten van studenten voor deelname aan het programma;
 • De selectie van de studenten;
 • Contact onderhouden met kantoren voor onder andere het inplannen van de dagdelen;
 • Het fungeren als aanspreekpunt voor de studenten;
 • De organisatie van een kick-off borrel en afscheidsdiner;
 • Het faciliteren van de verspreiding van de stukken die zullen moeten worden voorbereid door de studenten.

Functieomschrijving per rol:

Voorzitter

Als voorzitter ben je eindverantwoordelijke voor de commissie. Je neemt het voortouw en zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar taken af heeft.

Secretaris Intern

Als secretaris intern houd je je bezig met de aanmeldingen. Je zorgt ervoor dat er genoeg animo is voor de kantoorbezoeken. Tevens ben je de contactpersoon van de deelnemers. Daarnaast stuur je content in voor de sociale media accounts van Porta Adriani.

Secretaris Extern

Als secretaris extern ben je verantwoordelijk voor het contact met de kantoren die meedoen aan het programma. Je maakt afspraken en stelt contracten op.

Penningmeester

Als penningmeester houd je je bezig met het budget van BEP. Je zult je dan voornamelijk bezig houden met het einddiner.

Door je gegevens hieronder in te vullen kun je jezelf meteen aanmelden voor de BEP-Commissie.

  Studiejaar:

  Verwachte afstudeerdatum:


   

  Ga naar de bovenkant