Laden Evenementen

Beste vriend van Porta,

Wil jij een stage of werkstudentschap binnenslepen bij een toonaangevend fiscaal kantoor?

Het Belasting Excellentie Programma is een programma speciaal ontworpen voor de gemotiveerde student die op een interactieve manier kennis wil maken met de meest toonaangevende fiscale kantoren van Nederland.

De deelnemende kantoren van dit jaar zijn: Loyens & Loeff, Stibbe, EY, PwC, Atlas en Mazars.

Het Belasting Excellentie Programma staat open voor zowel fiscaal recht studenten als voor fiscale economie studenten.

Met een groep van 15 studenten zullen er kantoorbezoeken plaatsvinden, waar onderwerpen zullen worden aangesneden die in de collegebanken (nog) niet worden behandeld.

Het Belasting Excellentie Programma loopt van februari tot en met maart waarbij de kantoren gedurende 3 dagen bezocht zullen worden. Na afloop van de bezoeken krijgen studenten regelmatig een aanbod voor een stage of werkstudentschap. We trappen het programma af met een daverende borrel, om elkaar zo beter te leren kennen. Na deze intensieve, maar interessante dagdelen zullen we het Belasting Excellentie Programma afsluiten met een hemels diner, waarbij de deelnemende kantoren ook aanwezig zullen zijn.

De kantoorbezoeken vinden plaats op de volgende data:
– Donderdag 15 februari (Kick-off borrel)
– Donderdag 22 februari
– Donderdag 29 februari
– Donderdag 7 maart

De selectie zal geschieden op basis van CV en (korte) motivatiebrief. Beantwoord in je motivatiebrief de volgende vragen:
1. Wat hoop jij uit het BEP te halen?
2. Waar wil jij op fiscaal vlak in groeien?
3. Wat is jouw favoriete rechtsgebied?

Voor het eerst wordt er dit jaar bij het succesvol doorlopen van het Belasting Excellentie Programma een certificaat afgegeven. Dit is dus een prachtig certificaat om op jouw CV te zetten.

Meld je hieronder aan:

    Studiejaar: