Laden Evenementen

Porta Adriani presenteert met trots hét fiscale kennismakingsevenement van het jaar: de Individuele-Gesprekkendag (IGD)!

Deze zeer bekende en plezierige dag zal plaatsvinden op vrijdag 14 april in hotel The Grand, waar onze vorige koningin Beatrix is getrouwd!

De IGD bestaat uit vier onderdelen. Elk onderdeel geeft jou de kans om verschillende recruiters en consultants van meerdere fiscale kantoren te spreken. Zo heb jij aan het einde van de dag niet alleen je gezicht laten zien bij de verscheidene kantoren, maar heb je voor jezelf ook een idee welk kantoor het best bij jouw persoonlijkheid en werkstijl past.

Gerenommeerde advocatenkantoren zoals Stibbe, NautaDutilh, Loyens & Loeff, Baker McKenzie en Freshfields passeren de revue, maar ook enkele internationaal zeer bekende Big Four fiscale advieskantoren: EY, KPMG Meijburg & Co, PwC en Deloitte zijn dit jaar weer van de partij. Voor onze nationale trots is uiteraard ook de Belastingdienst aanwezig. Ook andere zeer relevante kantoren, zoals bijvoorbeeld Mazars, BDO, Baker Tilly en Crowe laten echter ook hun gezicht zien en juist deze kleinere kantoren bieden studenten doorgaans meer verantwoordelijkheid bij beginnende werkstudentschappen of stages. Hierdoor kun je bij meerdere afdelingen een kijkje in de keuken nemen.

De dag bestaat uit de volgende vieronderdelen waarbij je dit groot scala aan kantoren kunt leren kennen:

1. Individuele gesprekken

Zoals de naam niet geheel subtiel impliceert heeft Porta Adriani voor jou in Hotel the Grand de ruimte gecreëerd om één op één gesprekken te voeren met recruiters en werknemers van verscheidene kantoren. De kantoren met wie jij spreekt zullen afhankelijk zijn van jouw voorkeursopgave en de voorkeursopgave van de kantoren (dit doen zij op basis van jouw CV). Doorgaans heb je één of twee gesprekken, maar dit kan zowel naar boven als onder uitschieten. Zo kan jij in de twintig-minuten-durende gesprekken het kantoor helder doorgronden maar kan ook het kantoor jou persoonlijk leert kennen. Dagen voorbereiding voor deze gesprekken is niet noodzakelijk, maar uiteraard is het altijd leuk om een paar vragen te verzinnen!

2. Workshops

Nergens anders dan tijdens de workshops van kantoren krijg jij zo goed het karakter van de onderneming te zien. De kantoren hebben elk hun eigen stijl en natuurlijk eigen workshop- of masterclassonderwerp. Denk bijvoorbeeld aan fiscale uitdaging waar je een ticket voor een businesscourse kan winnen! Aan jou ook de keuze om het bedrijf van voorkeur te kiezen als het gaat om de workshops. Wie weet stel jij tijdens de workshop net die vraag die de senior consultant aan het denken zet en jou tijdens ons volgende onderdeel met hoge verwachting aanspreekt.

3. Driegangenlunch

Op het eerste gezicht lijkt een lunch eerder een gunst voor de maag en niet en kans voor een vruchtbaar gesprek met een kantoor, maar bij de IGD draait het allemaal om kennismaken. Daarom plaats de IGD-commissie heel strategisch de werknemers van kantoren tussen jou en je medestudenten aan tafel. De IGD-commissie let hierbij uiteraard op jullie eerder aangegeven kantoorvoorkeur, maar als kers op de taart rouleren wij jullie eenmalig tussen de gangen door zodat meerdere consultants dan wel recruiters de kans krijgen jou te spreken.

De IGD valt dit jaar in de ramadan. Studenten die meedoen aan de ramadan kunnen helaas niet meegenieten van de heerlijke lunch. Voor deze studenten hebben wij een dinerbon t.w.v. € 50. Op deze manier kunnen zij na de ramadan de gemiste lunch op een plek naar keuze inhalen! 

4. Borrel

Afsluitend is er uiteraard een borrel, waarbij je nogmaals de kans krijgt om te spreken met wie je wilt, al is dat een medestudent of een kantoor waar je nog niet de kans mee hebt gehad te praten. Ook een praatje over heel iets anders dan fiscaliteit wordt toegejuicht! Drink vooral voor de ontspanning een biertje, wijntje of frisje met ons en alle anderen die toe zijn aan de informele voortzetting, na de hopelijk fantastische Individuele Gesprekkendag.

Wil jij deelnemen aan de Individuele-Gesprekkendag? Vul dan onderstaand formulier in!

Aanmeldingen gesloten !!