Laden Evenementen

Porta Adriani presenteert met trots hét fiscale kennismakingsevenement van het jaar: de Individuele-Gesprekkendag (IGD)!

Deze zeer bekende en plezierige dag zal plaatsvinden op vrijdag 5 april in hotel Sofitel Legend The Grand, de locatie waar onze voormalige koningin Beatrix is getrouwd!

Gerenommeerde advocatenkantoren zoals  NautaDutilh, Loyens & Loeff, Baker McKenzie en Freshfields passeren de revue, maar ook de internationaal zeer bekende Big Four advieskantoren: EY, KPMG Meijburg & Co, PwC en Deloitte nemen dit jaar weer deel aan het evenement. Ook de Belastingdienst is aanwezig.

De IGD bestaat uit vier onderdelen. Elk onderdeel geeft jou de kans om verschillende recruiters en fiscale professionals van meerdere fiscale kantoren te spreken. Zo heb jij aan het einde van de dag niet alleen je gezicht laten zien bij de verscheidene kantoren, maar heb je voor jezelf ook een idee welk kantoor het best bij jouw persoonlijkheid en werkstijl past.

De dag bestaat uit de volgende vieronderdelen waarbij je dit groot scala aan kantoren kunt leren kennen:

1. Individuele gesprekken

Porta Adriani heeft in Hotel The Grand een ruimte gecreëerd, waar je de mogelijkheid hebt om één-op-één gesprekken te voeren met recruiters en medewerkers van verschillende kantoren. De selectie van kantoren waarmee je in gesprek gaat, is gebaseerd op zowel jouw voorkeuren als die van de kantoren zelf, die jouw CV als leidraad gebruiken. Doorgaans heb je één of twee gesprekken, maar dit kan variëren. In deze gesprekken van twintig minuten krijg je de kans om het kantoor beter te leren kennen en kunnen zij jou ook persoonlijk ontmoeten. Het is niet noodzakelijk om dagen van tevoren voorbereidingen te treffen voor deze gesprekken, maar uiteraard is het altijd leuk om een paar vragen te verzinnen!

2. Workshops

Nergens anders dan tijdens de workshops krijg jij zo goed het karakter van het kantoor te zien. De kantoren hebben elk hun eigen stijl en natuurlijk eigen workshop- of masterclassonderwerp. Denk bijvoorbeeld aan fiscale uitdagingen, waarbij je zelfs kans maakt om een ticket voor een businesscourse te winnen! Wie weet stel jij tijdens de workshop net die ene vraag die de medewerker aan het denken zet en waardoor je jou tijdens ons volgende onderdeel met hoge verwachtingen wordt aangesproken.

3. Driegangenlunch

Bij de IGD draait het allemaal om kennismaken op een laagdrempelige manier. Daarom zorgen wij ervoor dat werknemers van kantoren samen met jou en je medestudenten aan tafel zitten tijdens de lunch. We houden hierbij rekening met jullie voorkeuren voor bepaalde kantoren. Als extraatje zorgen we ervoor dat jullie tussen de gangen door eenmalig wisselen van plek.

4. Borrel

Ter afsluiting is er borrel, waar je opnieuw de kans krijgt om te praten met wie je wilt – of het nu een medestudent is of een kantoor. Ook een praatje over heel iets anders dan fiscaliteit wordt toegejuicht! Drink vooral voor de ontspanning een biertje, wijntje of frisje met ons en alle anderen die toe zijn aan de informele voortzetting, na de hopelijk fantastische IGD.

Wil jij deelnemen aan de IGD?

Meld je hieronder aan!

  Studiejaar:

  Verwachte afstudeerdatum:

  Voorkeur Individuele Gesprekken met toekomstige werkgevers

  Voorkeur 1:

  Voorkeur 2:

  Voorkeur 3:

  Voorkeur 4:

  Voorkeur 5:

  Voorkeur 6:

  Voorkeur 7:

  Voorkeur 8:

  Voorkeur 9:

  Voorkeur 10:

  Voorkeuren Workshop/Masterclass

  Voorkeur workshop 1:

  Voorkeur workshop 2:

  Voorkeur workshop 3: