Broadstreet

BROADSTREET is een boutique fiscaal advieskantoor met een fijne plek op de Herengracht in het centrum van Amsterdam. Onze dienstverlening richt zich op alle aspecten. Voor particuliere cliënten verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting en geven wij fiscaal advies omtrent over uitzending, emigratie en het opzetten van een vestiging in Nederland. Hiernaast ondersteunen wij zowel nationale als internationale bedrijven op het gebied van belastingen, payroll services én administratie. Onze Payroll service richt zich op bedrijven die kennismigranten in Nederland in dienst willen nemen. Hiervoor moet een bedrijf een bepaalde juridische structuur hebben. Zo moet het bedrijf als ‘erkend referent’ geregistreerd staan bij de Nederlandse Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Doordat Broadstreet als referent is geregistreerd bij de IND, kunnen wij de aanvraag van alle benodigde verblijfs- en werkvergunningen ondersteunen. Broadstreet neemt daarbij tijdelijk de tewerkstelling van de kandidaten over – tot het moment dat het de opdrachtgever hen direct in dienst kan nemen. Daarnaast helpen we wij met de salarisadministratie van A tot Z.

BROADSTREET is daarnaast ook een adviseur voor verschillende nationale en internationale klanten op administratief gebied. Zij zijn kleine tot middelgrote ondernemingen waarvoor wij de administratie verzorgen. Zo hebben zij ruimte om verder te ondernemen en laten wij de cijfers kloppen.

BROADSTREET bestaat uit een team van 32 collega’s met bijna allemaal een administratieve of fiscale achtergrond. We hechten veel waarde aan sociale contacten tussen elkaar en aan een informele werkomgeving. Wij combineren dit met veel individuele vrijheid, hierdoor voel je je snel thuis.

De afgelopen maanden neemt ons klantenbestand alleen maar toe en zijn wij op zoek naar meer talent. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn binnen BROADSTREET? Kijk dan eens op: https://broadstreet.nl/about-us/career/