Bird & Bird

Bird is een internationaal advocatenkantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten juridische dienstverlening op topniveau combineren met diepgaande kennis van high tech en (gereguleerde) sectoren. Deze duidelijke sectorfocus is kenmerkend voor de manier waarop Bird & Bird haar cliënten bijstaat.

Bird & Bird heeft 27 vestigingen in 18 landen in Europa, Midden-Oosten, Azië en Australië. Het is een hecht netwerk van kantoren, waar onderling veel kennis wordt uitgewisseld en gedeeld. Wereldwijd werken er ruim 1100 juristen bij Bird & Bird.

Tax

Het Tax team staat nationale en internationale cliënten bij in hun dagelijkse en incidentele fiscale problematiek. Daarbij ligt de focus op vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en het internationale belastingrecht. Het team bevat tevens specialisten op het gebied van Trade & Customs. Onze fiscalisten werken nauw samen met de andere disciplines om cliënten full-service ondersteuning te kunnen bieden. De kennis en ervaring die we hebben in de sectoren waarbinnen onze cliënten opereren stelt ons in staat kwalitatief hoogwaardige en praktische fiscale advisering te leveren.

Als junior fiscalist wordt je intensief begeleid door een senior medewerker of partner. Het team is continu bezig om haar praktijk en positie in de markt verder uit te breiden en biedt je de mogelijkheid om daaraan actief mee te werken.

Bird Academy

Bij Bird & Bird krijg je als junior fiscalist een allround opleiding en je specialiseert je in jouw vakgebied. Om ervoor te zorgen dat je voldoende kennis hebt om aan de slag te gaan met deze zaken, is er de Bird Academy. Deze interne opleiding, die je volgt naast de beroepsopleiding, zorgt ervoor dat je kunt uitblinken op jouw vakgebied.

Cultuur

De sfeer binnen ons kantoor wordt door onze medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren. De deuren staan bij ons altijd open en we lopen vaak bij elkaar binnen voor advies of overleg. Dat wij vaak in teams werken waarbij expertise vanuit verschillende secties samen komt, maakt de samenwerking extra interessant.

Nader kennismaken

Wil jij een keer kennismaken met Bird & Bird? Meld je aan voor onze STEP In-housedag, solliciteer voor een student-stage van twee maanden of schrijf je in voor de Bird & Bird Coffee Break via onze website.

Solliciteren

Wij zijn voortdurend op zoek naar juridisch talent met teamspirit en belangstelling voor de sectoren waar wij ons op richten. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met ieder twee partners en een kennismaking met jongere kantoorgenoten. Heb je interesse, mail dan je motivatie, CV, cijferlijsten (middelbare school, bachelor en master) en eventuele stage beoordeling naar recruitment@twobirds.com.

Bezoek ook ons juridische kennisportal op www.birdbuzz.nl. Met je vragen kun je ook altijd terecht bij onze afdeling Recruitment via 070 – 353 88 00 of per mail via recruitment@twobirds.com.

Bird & Bird Coffee Break – 20 april 2017

De Bird & Bird Coffee Break is een nieuwe informele manier om kennis te maken met onze juristen. Tijdens de Coffee Break laat een professionele Barista je de kneepjes van het vak zien. Hierna ben je dus niet alleen op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van latte art, maar krijg je de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee je vragen te stellen. The Coffee Break wordt afgesloten met een korte rondleiding door ons pand.

Bird & Bird Legal Tech Snack – 10 mei 2017

Ben jij hongerig op het gebied naar meer kennis? Wil jij meer weten of de gevolgen van nieuwe technologische ontwikkelingen op wetgeving? Eet dan gezellig een hapje mee en wordt bijgepraat door één van onze Birds tijdens de Legal Tech Snack!

Haags Hoppen – 1 juni 2017

Ben jij derdejaars bachelor- of masterstudent en wil jij in één dag kennismaken met drie Haagse topkantoren? Geef je dan nu op voor Haags Hoppen; het gezamenlijke evenement van Bird & Bird, Pels Rijcken en BarentsKrans. Op donderdag 1 juni (aanvang 12:00 uur) zal het thema ‘duurzaamheid’ bij ieder kantoor vanuit een andere juridische invalshoek belicht worden. Een ideale manier om een goed beeld te krijgen van de dagelijkse praktijk en cliënten. Wij sluiten de dag af op het Scheveningse strand, waar je de gelegenheid krijgt al je vragen te stellen aan de medewerkers van de drie kantoren. Interesse in een driedubbele kennismaking? Aanmelden kan via één van de websites.

Neem contact met ons op!

Stuur dan jouw motivatie, cv, cijferlijst(en) en eventuele studentstagebeoordeling op naar recruitment@twobirds.comVoor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal van der Meeren (recruiter tel nr 070-3538800) Kijk voor meer informatie op www.werkenbijbirdenbird.nl en op www.twobirds.com

Bezoekadres:

Bird & Bird LLP
Zuid-Hollandplein 22
2596 AW Den Haag
The Netherlands

T: +31 (0)70 353 8800
F: +31 (0)70 353 8811
E: thehague@twobirds.com

Op dit moment zijn hier geen vacatures beschikbaar.