Lanceer je carrière bij Deloitte!

De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je carrière te starten dan bij Deloitte. En dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Je werkt al snel voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Dat maakt je werk afwisselend en inspirerend. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Bij Deloitte is de ambitie letterlijk voelbaar en dat motiveert. Je leert snel, je groeit snel en stijgt boven jezelf uit.

Ontdek jouw mogelijkheden bij Deloitte

De kracht van Deloitte is voor een groot deel gebaseerd op samenwerking. In multidisciplinaire teams werk je aan uiteenlopende opdrachten met collega’s uit diverse specialismen: Consultancy: strategische oplossingen bedenken voor (inter)nationale organisaties in alle branches. De waarde van CFO’s helpen verbeteren. Human Resource vraagstukken integreren in de business strategie. Software applicaties implementeren of cliënten adviseren op het snijvlak van business en IT.

Financial Advisory Services: professionals en bestuurders adviseren over complexe financiële vraagstukken, Mergers & Acquisitions (M&A), waaronder Corporate Finance en due diligence, vastgoed en pensioenen. Financieel advies uitbrengen bij grote bedrijfsovernames, het realiseren van financiering. Maar ook financial modelling, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling en waardebepaling van contracten en advisering op het gebied pensioenen.

Tax: multinationals adviseren over vennootschaps- of dividendbelasting. Of belastingadvies verzorgen aan Nederlandse, niet-beursgenoteerde ondernemingen. Tax, technologie en consulting oplossingen bieden aan de fiscale afdelingen van onze klanten. Of adviseren over omzetbelasting en douane. Loonbelastingzaken en arbeidsrechtelijke vraagstukken voor expats en medewerkers van multinationals behandelen, of vermogende particulieren adviseren over de groei van hun vermogen.

Accountancy: RA en AA gerelateerde dienstverlening, zoals het beoordelen van complexe jaarrekeningposten, advisering bij interim controles, verdieping in de administratieve organisatie, samenstellen van jaarrekeningen en financiële rapportages. Risk Services: onderzoek doen naar fraude en corruptie, en risicomanagement, de betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie in kaart brengen. Voor multinationals, non-profit organisaties, grote nationale ondernemingen en het hogere MKB-segment.

 

Lanceer je carrière en kijk voor meer informatie over onze dienstverlening en ervaringen van Deloitters op werkenbijdeloitte.nl.

Neem contact met ons op!

Bezoekadres:

Orlyplein 10
Amsterdam
1043 DP

T: +31 (0)882882888
F: +31 (0)882889747

Op dit moment zijn hier geen vacatures beschikbaar.