Mazars, the smart choice

Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consultancy organisatie. Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Omdat onze mensen het succes bepalen, kan het zijn dat niet iedereen bij onze organisatie past. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities. Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid. Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst. Mazars, the smart choice.

It’s never just about the work

Bij Mazars maak je de verbinding. Kom bij ons werken en beleef een persoonlijk en internationaal avontuur dankzij onze laagdrempelige organisatiestructuur en ruimte voor feedback en coaching.

Je krijgt de ruimte om ideeën aan te dragen, te creëren, te onderzoeken en fouten te maken. We willen dat je jezelf bent, ongeacht achtergrond, cultuur of leeftijd. Je zult zien dat we verbonden blijven, zelfs als je de organisatie verlaat.

Don’t wait. Act.

Bij Mazars zijn we ambitieus en altijd klaar om de uitdaging aan te gaan. Bij ons gaan mensen boven processen: we stellen je in staat voorop te lopen, te innoveren en ondernemend te zijn. In het kader van de brede maatschappelijke ontwikkelingen is dit hét moment voor jou om ons te vertellen wat we moeten doen. Als je op zoek bent naar een carrière waarin je echt iets te zeggen hebt en het verschil kunt maken, dan ben je bij Mazars aan het juiste adres.

Mazars worldwide

Mazars Groep heeft meer dan 40.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 24.400 professionals in meer dan 90 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000 professionals in de Verenigde Staten en Canada via Mazars North America Alliance.

Werken bij Mazars?

Heb je vragen of wil je meer weten over de carrièremogelijkheden van Mazars? Stuur dan een e-mail naar recruitment@mazars.nl of bel ons op +31 (0)88 277 25 25. Meer informatie kun je vinden op www.werkenbijmazars.nl.

Bekijk deze video om een nog beter beeld van Mazars te krijgen!

Neem contact met ons op!

Telefoonnummer: 088 277 2525

Email: recruitment@mazars.nl

Website: www.werkenbijmazars.nl

Functie

Junior Tax Advisor BTW (Werkstudent) – Amsterdam

Vakgebied

Fiscaal – Belastingadvies

Duur van de overeenkomst

Nader te bepalen

Functieomschrijving

Toe aan een eerste uitdaging of nieuwe stap binnen de fiscale praktijk? En wil je graag in een compact team, specifiek gericht op BTW vraagstukken, werken? Dan is deze functie, waarbij je werkzaam zult zijn in de BTW adviespraktijk op kantoor Amsterdam interessant voor jou!

In deze functie beweeg je je over een breed werkterrein, binnen de BTW. Je werkt vaak multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en bijzondere oplossingen kunt aandragen. Je adviseert cliënten op het fiscale gebied van de BTW. Dit betreft het gehele spectrum van het analyseren en maken van aangiftes tot advies over de mogelijkheden die de wetgeving biedt. Klantcontact, contact met de belastingdienst, opstellen van bezwaarschriften en het regelen van uitstel van betaling, zijn onderdeel van jouw takenpakket. De focus is zowel gericht op nationale als internationale klanten, waarin je in teamverband samenwerkt met collega’s van andere disciplines en specialismes.

Wat bieden wij?

Ervaring opdoen voor minimaal 2 dagen per week, naast jouw studie! Verder vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt, zo krijg je dan ook een vaste mentor krijgen toegewezen.

Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Je krijg bij ons de kans om deze weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Onze intentie is dan ook om nadat je als werkstudent hebt gewerkt, jouw contract om te zetten naar een fulltime dienstverband, zodra je bent afgestudeerd.

Functie eisen

• Afgeronde WO bachelor Fiscaal Recht en bezig met de Master Indirecte belastingen
• Een proactieve, integere en klantgerichte houding;
• Teamplayer met goede communicatieve vaardigheden;
• Ondernemend en assertief met lef.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon via 088-277 142.

Dienstverband

Werkstudent

Arbeidsduur

Part-time

Locatie

Locatie

Amsterdam

Criteria sollicitant

Opleidingsniveau

WO

Ervaringsniveau

Student