Mazars. Inspireren en analyseren

Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt inspireren en analyseren. Ondernemers vinden die combinatie heel waardevol. Kennis is essentieel, maar kansen creëren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- en je rechterhersenhelft gebruikt. Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren, maar ook inspireren. Die niet alleen controleren, maar ook creëren. En dat is wat onze medewerkers onderscheidt. Onze accountants, belastingadviseurs en consultants zijn in staat kennis om te zetten in kansen. Hun creativiteit en eigenzinnigheid leiden soms tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. En tot het verleggen van grenzen.
Bij Mazars werk je in een professionele en internationale organisatie. In welke functie je bij ons ook aan de slag gaat, je werkt altijd samen met andere collega’s en met diverse disciplines. Diversiteit in het werk en de ruimte om jezelf, en je linker- en rechterhersenhelft, verder te ontwikkelen, in de meest brede zin van het woord. Dat maakt je werk boeiend en inspirerend.

Mazars in Nederland

Het daadkrachtige en breed opererende Paardekooper & Hoffman fuseerde met het internationale Mazars-netwerk. Hieruit ontstond Mazars, nu uitgegroeid tot een van de meest markante spelers in de accountancy. Onze klanten zijn MKB-ondernemingen, internationale en nationale beursgenoteerde ondernemingen, overheden, not-for-profit-organisaties en vermogende particulieren. Voor middelgrote organisaties zijn we de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars het internationale netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is soms klein en soms groot. Wereldwijd werken er 13.500 professionals bij Mazars in 71 verschillende landen. In Nederland hebben we 10 kantoren.

Zet jij jouw kennis om in kansen?

Bij Mazars vinden we ontwikkeling erg belangrijk. Kennis en inventiviteit zijn de peilers van onze dienstverlening. Daarom krijg je bij ons de ruimte om je eigen weg te vinden. Wil jij graag jouw kennis omzetten in kansen? Ben jij klaar om je te ontplooien in een organisatie waarin ruimte is voor eigen inbreng?

Neem contact met ons op!

Glenn Holster: 088 277 23 54
Email: glenn.holster@mazars.nl.
Website: www.mazars.nl.

Functie

Junior Tax Advisor BTW (Werkstudent) – Amsterdam

Vakgebied

Fiscaal – Belastingadvies

Duur van de overeenkomst

Nader te bepalen

Functieomschrijving

Toe aan een eerste uitdaging of nieuwe stap binnen de fiscale praktijk? En wil je graag in een compact team, specifiek gericht op BTW vraagstukken, werken? Dan is deze functie, waarbij je werkzaam zult zijn in de BTW adviespraktijk op kantoor Amsterdam interessant voor jou!

In deze functie beweeg je je over een breed werkterrein, binnen de BTW. Je werkt vaak multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en bijzondere oplossingen kunt aandragen. Je adviseert cliënten op het fiscale gebied van de BTW. Dit betreft het gehele spectrum van het analyseren en maken van aangiftes tot advies over de mogelijkheden die de wetgeving biedt. Klantcontact, contact met de belastingdienst, opstellen van bezwaarschriften en het regelen van uitstel van betaling, zijn onderdeel van jouw takenpakket. De focus is zowel gericht op nationale als internationale klanten, waarin je in teamverband samenwerkt met collega’s van andere disciplines en specialismes.

Wat bieden wij?

Ervaring opdoen voor minimaal 2 dagen per week, naast jouw studie! Verder vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt, zo krijg je dan ook een vaste mentor krijgen toegewezen.

Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Je krijg bij ons de kans om deze weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Onze intentie is dan ook om nadat je als werkstudent hebt gewerkt, jouw contract om te zetten naar een fulltime dienstverband, zodra je bent afgestudeerd.

Functie eisen

• Afgeronde WO bachelor Fiscaal Recht en bezig met de Master Indirecte belastingen
• Een proactieve, integere en klantgerichte houding;
• Teamplayer met goede communicatieve vaardigheden;
• Ondernemend en assertief met lef.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon via 088-277 142.

Dienstverband

Werkstudent

Arbeidsduur

Part-time

Locatie

Locatie

Amsterdam

Criteria sollicitant

Opleidingsniveau

WO

Ervaringsniveau

Student