Gaat verder | Blijft dichtbij

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 205 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

Gaat verder én blijft dichtbij

Het effect van onze aanpak zien we terug in mooie prijzen en hoge scores in de ranglijsten. Maar belangrijker vinden we dat onze cliënten, waarvoor we vaak al jaren mogen werken, ons waarderen om de persoonlijke relatie, aandacht en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij. Dat is in de eerste plaats een belofte aan cliënten, maar ook aan onszelf en aan nieuwe talenten.

Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid

Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.

Talenten

Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Wij zoeken student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten die het beste uit zichzelf halen. Die ambitieus genoeg zijn om kansen te herkennen én te grijpen en zelf het initiatief nemen. Kijk voor de mogelijkheden op www.vandoorne.com/werkenbij

Neem voor informatie contact op met onze recruiter:

Danique Buermans
t. + 31 (0)20 6789 394
m. + 31 (0) 6 15 59 21 84
buermans@vandoorne.com

Tax Break donderdag 17 maart 2022

Tijdens de Tax Break maak jij gedurende de dag kennis met onze fiscale praktijk! Bij Van Doorne beoefenen onze fiscalisten een zelfstandige fiscale adviespraktijk. Onze fiscalisten adviseren aan (inter)nationale bedrijven en vermogende particulieren over een breed scala aan fiscaalrechtelijke onderwerpen, veelal met internationale raakvlakken. Ook in geschillen met de fiscus treden ze op en voeren ze, waar nodig, fiscale procedures. 

Voor wie?
Ben jij WO-student Fiscaal recht of Fiscale economie en ben jij benieuwd naar de fiscale praktijk bij Van Doorne? Meld je dan nu aan via onderstaande knop! En leer op donderdag 17 maart 2022 tijdens dit interactieve programma ons kantoor, het werk en onze mensen kennen.

Wie: WO-studenten Fiscaal recht of Fiscale economie
Wanneer: Donderdag 17 maart 2022, van 14.00 tot 22.00 uur
Waar: Het programma start op ons kantoor in Amsterdam (Jachthavenweg 121)

Hoe meld je je aan?
Heb jij interesse in onze fiscale praktijk? En lijkt het je interessant om Van Doorne beter te leren kennen? Meld je dan uiterlijk donderdag 10 maart 2022 aan voor de Tax Break via link. We ontvangen graag je curriculum vitae, een motivatiebrief is optioneel.

Heb jij vragen over de Tax Break? Neem dan contact op met Anna Booij via Booij@vandoorne.com.

Neem voor informatie contact op met onze recruiter:

Danique Buermans
t. + 31 (0)20 6789 394
m. + 31 (0) 6 15 59 21 84
buermans@vandoorne.com

Op dit moment zijn hier geen vacatures beschikbaar.