Gaat verder | Blijft dichtbij

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 220 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

Gaat verder én blijft dichtbij

Het effect van onze aanpak zien we terug in mooie prijzen en hoge scores in de ranglijsten. Maar belangrijker vinden we dat onze cliënten, waarvoor we vaak al jaren mogen werken, ons waarderen om de persoonlijke relatie, aandacht en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij. Dat is in de eerste plaats een belofte aan cliënten, maar ook aan onszelf en aan nieuwe talenten.

Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid

Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.

Talenten

Werken bij Van Doorne is werken aan je eigen ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een stage, net bent afgestudeerd of toe bent aan de volgende stap in je carrière. Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Wij zoeken student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten die het beste uit zichzelf halen. Die ambitieus genoeg zijn om kansen te herkennen én te grijpen en zelf het initiatief nemen. Kijk voor de mogelijkheden op www.vandoorne.com/werkenbij

Neem voor informatie contact op met onze recruiter:

Danique Buermans
t. + 31 (0)20 6789 394
m. + 31 (0) 6 15 59 21 84
buermans@vandoorne.com

YOUNG TALENT CLASS 2022

Ben jij een enthousiaste, leergierige, creatieve teamplayer? En wil jij ervaren wat het betekent om
advocaat(-fiscalist) bij Van Doorne te zijn? Op 17 en 18 november krijg jij die mogelijkheid tijdens de
zesde editie van de Young Talent Class.

Gedurende twee dagen ervaar jij hoe het is om te werken bij Van Doorne. Samen met een groep
studenten ga jij aan de slag met een juridisch vraagstuk van een goed doel waar Van Doorne aan
verbonden is. Onder begeleiding van jonge advocaten, fiscalisten en notarissen werk je in een team
aan een advies waar je dit goede doel echt mee helpt. We stellen jouw creativiteit, oplossend
vermogen en teamspirit op de proef: samen gaan jullie uiteraard voor de winst! Daarnaast zijn er
genoeg informele activiteiten om kennis te maken met onze collega’s. Zo krijg je het beste beeld van
onze dagelijkse praktijk!

Ben jij masterstudent of derde- of vierdejaars WO bachelorstudent Fiscaal Recht of Nederlands
Recht? Meld je dan aan vóór 26 oktober 2022 via deze link.

Neem voor informatie contact op met onze recruiter:

Danique Buermans
t. + 31 (0)20 6789 394
m. + 31 (0) 6 15 59 21 84
buermans@vandoorne.com

Op dit moment zijn hier geen vacatures beschikbaar.