MTH, een goed gevoel!

MTH is de beste onafhankelijke partner voor ondernemers en bestuurders op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance, personeel, salaris en persoonlijk financieel advies! Voor onze klanten betekent dit dat ze kunnen rekenen op directe en persoonlijke dienstverlening en advies op maat. Met circa 400 medewerkers als sparringpartner en verlengstuk van onze klanten creëren wij toegevoegde waarde en een goed gevoel.

Cultuur

MTH is een organisatie die bestaat uit zelfstandig denkende professionals die op doeltreffende en integere wijze met plezier samenwerken. Daar hebben we vijf kernwaarden (vertrouwen, verantwoordelijkheid, openheid, respect, een goed gevoel) voor geformuleerd, die ons scherp en alert houden en zeggen hoe we met elkaar om moeten gaan. Zo halen wij het beste in onszelf en voor onze relaties naar boven.

Klanten

Wij werken met name voor mkb-ondernemers in uiteenlopende sectoren. Die diversiteit maakt het werken bij MTH zo leuk: iedere ondernemer heeft zijn eigen specifieke vragen, wensen en behoeften. Onze klanten variëren van kleine (ambachtelijke) familiebedrijven en eenmanszaken tot grote(re) en controleplichtige B.V.’s. Over het algemeen kennen wij langdurige en sterke samenwerkingsverbanden met hen.

Regionaal en internationaal

MTH is sterk in de regio. Met onze lokale advieskantoren zitten wij dicht bij onze klanten. We zijn niet alleen actief in eigen land. Ook over de grens zijn we ondernemers van dienst. Dankzij ons partnerschap met het gerenommeerde Moore Stephens International, een internationaal netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren, zijn we in staat dit te realiseren.

Jouw mogelijkheden

Een stage of een duaal traject, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wanneer je bij MTH stage komt lopen of bij MTH komt werken vanuit je duale opleiding, word je gezien als potentiële medewerker. Je leert niet alleen onze organisatie kennen, maar gaat daadwerkelijk aan de slag met de verschillende diensten die wij bieden. Uiteraard ontvang je hierbij begeleiding van een van je collega’s, je eigen mentor.

Bij een duaal traject studeer je in deeltijd en ben je tegelijkertijd bij ons werkzaam. Daarmee doe je niet alleen heel veel praktijkkennis op, je creëert ook een enorme voorsprong op je voltijd collega-studenten. Bovendien ontvang je salaris én betalen wij je studie.

Een flink aantal van je aanstaande collega’s is op deze manier bij ons hun carrière begonnen.

Na je studie

Als groeiende organisatie zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Voel jij je thuis bij MTH, toon je initiatief en kun je omgaan met de vrijheid die we je bieden, dan bestaat er een reële kans dat dit het begin is van jouw bloeiende carrière bij MTH.

Het vervolg van je carrière

Als je bij MTH komt werken, krijg je de ruimte, middelen en ondersteuning om te groeien in de praktijk en kun je externe opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast neem je deel aan de MTH Academy, ons eigen interne cursus- en trainingsprogramma.

Je carrière met een goed gevoel beginnen?

Kijk voor jouw mogelijkheden op www.werkenbijmth.nl of neem voor meer informatie

contact op met de afdeling HR.

E-mail: werken@mth.nl

Tel: 0527-61 38 41

Your Content Goes Here

Je carrière met een goed gevoel beginnen?

Kijk voor jouw mogelijkheden op www.werkenbijmth.nl of neem voor meer informatie

contact op met de afdeling HR.

E-mail: werken@mth.nl

Tel: 0527-61 38 41

Junior Belastingadviseur

Zoek jij een goede start van je carrière? Wil je een uitdagende werkplek waar je een uitstekende belastingadviseur kunt worden? Of werk je al enige tijd en ben je op zoek naar meer uitdaging, meer ruimte voor groei en meer eigen verantwoordelijkheden? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat houdt de functie in?

Als junior belastingadviseur kom je in aanraking met alle uiteenlopende aspecten binnen de fiscale adviespraktijk. In een team met gedreven collega’s werk je samen aan de MTH-missie om de beste onafhankelijke partner van ondernemers en bestuurders te zijn. Je ondersteunt de fiscale afdeling en (senior) belastingadviseurs en voert zelfstandig minder complexe opdrachten uit. Daarbij krijg je veel coaching van collega’s om jou het vak van fiscalist te leren. De lijnen zijn kort en kennis delen we graag want daar wordt ons team beter van. Je krijgt al snel de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf contact te onderhouden met onze klanten. Kortom, een mooie (eerste) stap in je carrière. Van jou vragen we de inzet en ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige professional.

Wat verwachten we van jou?

 • Je stelt belastingaangiften en fiscale jaarrapporten op
 • Je biedt ondersteuning bij fiscale procedures en stelt bezwaarschriften op
 • Je bereidt complexe fiscale adviezen voor en werkt deze uit. Minder complexe adviezen geef je zelfstandig zodra je daar aan toe bent
 • Je gaat werken met een ervaren belastingadviseur die je begeleidt bij je werk en je ontwikkeling om te groeien naar de rol van belastingadviseur

Wij zoeken een collega die:

 • Beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie
 • 0 tot 3 jaar relevante werkervaring heeft
 • Initiatief durft te nemen en die communicatief vaardig is (in woord en geschrift)
 • Nauwkeurig kan werken en daarbij klant- en resultaatgericht is

Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden we je een prachtige start van je carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te kunnen ontwikkelen. We geloven in veel regionale samenwerking op onze kantoren, met korte lijnen en een informele sfeer. Werkplezier is voor ons een belangrijke doelstelling, zodat je als MTH’er dagelijks met ‘een goed gevoel’ aan de slag kunt. Dat is goed voor jou, voor je team en goed voor onze klanten.

 • Vanuit een persoonlijk opleidingsplan helpen we je met trainingen en coaching het beste uit jezelf te halen
 • Vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voor ons twee belangrijke kernwaarden. Dat betekent dat je bij ons al snel met de klant aan tafel zit en ruimte krijgt om te groeien in je carrière
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk
 • We bieden een marktconform salaris en flexibele werktijden

Reageer nu!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan via onze websitewww.werkenbijmth.nl!

Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Marloes Renting, Recruitment adviseur, 0527-

613841, m.renting@mth.nl. Meer informatie over MTH vind je opwww.mth.nl.