WERKSTUDENT VOOR DE ALGEMENE FISCALE PRAKTIJK

Houd je meer van mensen dan van dossiers? En ben je graag onderdeel van een klein en hecht team? Dan ben jij misschien wel de werkstudent die bij ons tot een volwaardig adviseur uitgroeit.

Over jou (m/v)

  • Je bent gevorderd tot minimaal het 3e jaar van je studie fiscaal recht
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, in spraak en schrift
  • Je bent pragmatisch, creatief, daadkrachtig, nieuwsgierig en sociaal vaardig
  • Je woont in Amsterdam
  • Je hebt affiniteit met (top)sport

Over de functie

Je stelt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op, je onderzoekt als generalist fiscale mogelijkheden/onmogelijkheden/nuances, je beoordeelt belastingaanslagen en stelt bezwaar-schriften op tegen die aanslagen, je optimaliseert de toeslagenpositie van cliënten, je ondersteunt bij het opstellen van fiscale adviezen en bij de uitvoering daarvan, en last but not least: je hebt contact met cliënten, want uiteindelijk draait het ook in ons vak om zorg en aandacht. De functie is parttime, de werktijden zijn flexibel.

Over Maguire

Bij Maguire in Amsterdam werkt een team van eigenwijze en creatieve professionals samen in fiscale, juridische en administratieve dienstverlening. Momenteel bestaat het team uit 7 personen, de groei gaat gestaag verder. De cliënten bestaan voor een groot deel uit ondernemers/ondernemingen, topsporters (met name profvoetballers) en expats: de praktijk is zowel nationaal als internationaal. De fiscalisten van Maguire zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Maguire is een platte organisatie waarin ieder teamlid zijn/haar nek uitsteekt, fouten mag maken en vanaf het begin contact heeft met cliënten.

Nieuwsgierig?

Stuur een heldere en beknopte email met je CV naar patrice@maguiretl.nl. Als je meer informatie wilt, bel dan met Patrice van Oostaijen op 020-2060727 of kijk op www.maguiretl.nl