Vacature Werkstudent bij Taxand Nederland B.V.

Binnen Taxand Nederland houd je je als werkstudent in principe twee tot drie dagen per week bezig met alle facetten van de fiscaliteit. Je zult onder meer behulpzaam zijn bij overnames, herstructureringen, herfinanciering, procedures en transfer pricing vraagstukken, maar ook  (internationale) loonbelasting en btw vraagstukken kunnen aan de orde komen. Wanneer je al een sterke voorkeur hebt ontwikkeld voor een bepaald specialisme binnen de fiscaliteit staan wij er uiteraard voor open om hier rekening mee te houden.

De cliënten waar je voor werkt zijn onder andere multinationals, private equity en vermogende particulieren. Je werkt nauw samen met verschillende collega’s (waaronder senior medewerkers en partners) binnen een team van specialisten op het gebied van internationale vennootschapsbelasting, fusies en overnames (M&A), vastgoed, vermogende particulieren, loonbelasting, btw, douane en tax compliance.

Profiel

  • Je bent in de afrondende fase van je studie fiscaal recht of fiscale economie;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent enthousiast, leergierig, werkt nauwkeurig, bent analytisch sterk en zelfstandig;
  • Je beschikt over de juiste team spirit om samen met een jong, ambitieus en ondernemend team mee te bouwen aan onze internationale praktijk.

Wie zijn wij?

Taxand Nederland is een full service belastingadvieskantoor gevestigd in Amsterdam. Wij zijn onderdeel van Taxand, een internationaal netwerk waarbij inmiddels kantoren in bijna 50 landen zijn aangesloten. Wereldwijd werken wij nauw samen en adviseren wij onze klanten bij herstructureringen, fusies en overnames of andere transacties, implementeren wij belastingstructuren en staan wij cliënten bij in discussies met de Belastingdienst of fiscale procedures. Onze kantoorcultuur kenmerkt zich door een sterke ondernemingsgeest, met een focus op kwaliteit en korte communicatielijnen waarbij persoonlijke ontwikkeling, een informele werksfeer en collegialiteit de boventoon voert.

Alle medewerkers van Taxand Nederland zijn lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), daarnaast is een aantal collega’s tevens advocaat.

Voor meer informatie over Taxand Nederland verwijzen wij naar onze website: http://www.taxand.nl

Interesse?

Past de bovenstaande beschrijving bij jouw beeld van een (eerste) stap binnen je carrière als belastingadviseur? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Ellen Schut (020 – 435 6405) of per email: jobs@taxand.nl.